Öğretmen Cinayetindeki Detaylar Ortaya Çıktı

Öğretmen Cinayetindeki Detaylar Ortaya Çıktı

Öğretmen Cinayetindeki Detaylar Ortaya Çıktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-

Öğretmen Cinayetindeki Detaylar Ortaya Çıktı

Fatih'te öğretmen cinayeti: Detaylar ortaya çıktı! - Resim : 1

Fatih’te geçtiğimiz günlerde meydana gelen öğretmen cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan A.G. adlı şüpheli, polis tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Güvenlik önlemleri altında adliyeye götürülen şüphelinin duruşması bekleniyor.

ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ

Topkapı Mahallesi’nde meydana gelen cinayetin şüphelisi A.G. (28), polis ekipleri tarafından özel bir operasyonla bir lokantada yemek yerken yakalandı. Emniyet güçleri, şüpheliyi yakalayarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürmüş ve buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk etmişti.

İstanbul’un Fatih ilçesinde bir öğretmenin öldürülmesiyle ilgili şüpheli olarak gözaltına alınan A.G’nin, olayın ardında yatan sebebin Batman’da uzun süredir devam eden bir kan davası olduğu ortaya çıktı. Emniyette susma hakkını kullanan şüpheli, yakalandığı an polislere, “Yaptığımın hata olduğunu biliyorum.” şeklinde ifade verdi.

ŞÜPHELİNİN TİCARİ TAKSİ ŞOFÖRÜ OLDUĞU BELİRLENDİ

Olay yerinde detaylı incelemelerde bulunan polis ekipleri, cinayetin ardından şüphelinin kullandığı ticari taksi şoförünün Fesih G. (24) olduğunu belirledi. Fesih G. ile yapılan telefon görüşmesinde, şüpheliyi olay yerinden aldığını ve daha sonra yine yakın bir noktada bıraktığını ifade etti. Ancak polis ekipleri, Fesih G.’ye ulaşmaya çalışırken telefonunun kapalı olduğunu tespit etti. Araştırmalar sonucunda Fesih G.’nin taksiyi Bağcılar’da başka bir şoföre devrettiği ortaya çıktı. Olay yerinde yapılan incelemelerde ise öldürülen şahsın aracında 8 adet boş kovan ve ruhsatsız bir tabanca bulunduğu belirlendi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.